Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Helstegt Kalkunbryst med hvidløg i fad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
700 gram Kalkunbryst
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
3 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
4 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Bønnespirer
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 16413 (3908 kcal)
KJ pr. Pers. 4103 (977 kcal)
Vægt ialt 3637 gram
Vægt pr. Pers. 909 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 451 KJ (107 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)