Blåbærtærte med creme og marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Mørdejsbund:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Creme:
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
300 gram Blåbær, frost 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Ren rå marcipan
   
Energi:
KJ total 14113 (3360 kcal)
KJ pr. Pers. 1764 (420 kcal)
Vægt ialt 1106 gram
Vægt pr. Pers. 138 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1276 KJ (303 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 19.2 gram
Kulhydrat 29.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)