Asparges med butterdej og æggesauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
20 Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
125 gram Butterdej
Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Sauce:
2 store Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4563 (1086 kcal)
KJ pr. Pers. 1140 (271 kcal)
Vægt ialt 325 gram
Vægt pr. Pers. 81 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1404 KJ (334 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 26.9 gram
Kulhydrat 19.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)