Asparges-salat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 bdt. Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 3948 (940 kcal)
KJ pr. Pers. 987 (235 kcal)
Vægt ialt 631 gram
Vægt pr. Pers. 157 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 625 KJ (148 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 14.5 gram
Kulhydrat 4.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)