Skindstegt kulmule med peberfrugtkompot og kartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Peberfrugtkompot:
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Orange peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 knsp. Safran tråde
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Kartoffelsalat:
600 gram Kartofler nye
200 gram Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
150 gram Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
  Rygeostcreme:
150 gram Rygeost 1%
2 dl. Cheasy fraiche 9% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Kulmule:
800 gram Kulmulefilet med skind
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 8629 (2054 kcal)
KJ pr. Pers. 2157 (513 kcal)
Vægt ialt 2883 gram
Vægt pr. Pers. 720 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 299 KJ (71 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 5.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)