Hjemmelavet Koldskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
5 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
4 Spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
15 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 3868 (921 kcal)
KJ pr. Pers. 644 (153 kcal)
Vægt ialt 1800 gram
Vægt pr. Pers. 300 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 214 KJ (51 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)