Brombærtærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Marcipanmasse:
50 gram Ren rå marcipan
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
15 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

15 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
300 gram Brombær, friske
   
Energi:
KJ total 12033 (2865 kcal)
KJ pr. Pers. 1504 (358 kcal)
Vægt ialt 904 gram
Vægt pr. Pers. 113 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1331 KJ (316 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 19.8 gram
Kulhydrat 31.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)