Sommersalat med kvark næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 bdt. Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
0.5 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
   
Energi:
KJ total 832 (198 kcal)
KJ pr. Pers. 208 (49 kcal)
Vægt ialt 642 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 129 KJ (30 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)