Grillet oksemørbradbøffer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Oksemørbrad, afpudset
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Kartoffelsalat med asparges:
1000 gram Kartofler, nye
600 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
   
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 spsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
Energi:
KJ total 8745 (2082 kcal)
KJ pr. Pers. 2186 (520 kcal)
Vægt ialt 2376 gram
Vægt pr. Pers. 594 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 368 KJ (87 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 9.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)