Gammeldags kylling med agurkesalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
35 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Agurkesalat:
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
Kartofler, nye
  grøntsager
   
Energi:
KJ total 9252 (2202 kcal)
KJ pr. Pers. 2313 (550 kcal)
Vægt ialt 2520 gram
Vægt pr. Pers. 630 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 367 KJ (87 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)