Jordskokke/kartoffelsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
400 gram Jordskokker, skrællet vægt skrællet vægt
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
3 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
10 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Pynt:
150 gram Bacon i tern
   
Energi:
KJ total 8285 (1972 kcal)
KJ pr. Pers. 1380 (328 kcal)
Vægt ialt 2652 gram
Vægt pr. Pers. 442 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 312 KJ (74 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)