Helleflyndersteak med olivengremolata næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Helleflyndersteak 1 helleflyndersteak vejer ca. 200 gram
   
  Gremolata:
30 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
30 gram Oliven. grønne. uden sten. i saltlage
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
0.25 dl. Ristede pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
0.25 dl. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5966 (1420 kcal)
KJ pr. Pers. 1491 (355 kcal)
Vægt ialt 1131 gram
Vægt pr. Pers. 282 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 527 KJ (125 kcal)
Protein 18.5 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 0.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)