Pandekage lagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
6 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Stegning:
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sammenlægning
400 gram Jordbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 22050 (5250 kcal)
KJ pr. Pers. 1837 (437 kcal)
Vægt ialt 2406 gram
Vægt pr. Pers. 200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 916 KJ (218 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 21.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)