Forloren agerhøne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
15 gram Svampe, tørrede
50 gram Tranebær, tørrede
75 gram Bacon i tern
600 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
8 Enebær, hele
300 gram Perleløg, frost
   
  Til fadet:
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
  Sauce:
75 gram Bacon i tern
2.5 dl. Svampefond
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gorgonzola
2 spsk. Tyttebærsyltetøj
Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Smørbolle:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Tyttebærsyltetøj
   
Energi:
KJ total 16727 (3982 kcal)
KJ pr. Pers. 4181 (995 kcal)
Vægt ialt 2530 gram
Vægt pr. Pers. 632 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 661 KJ (157 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 11.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)