Kransekagevugge næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 32 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Ren rå marcipan
800 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4.5 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
   
  Glasur
500 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
4 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
   
Energi:
KJ total 62513 (14884 kcal)
KJ pr. Pers. 1953 (465 kcal)
Vægt ialt 3555 gram
Vægt pr. Pers. 111 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1758 KJ (418 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 14.9 gram
Kulhydrat 65.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)