Fedtfattig kold kartoffelsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kogte kolde kartofler
   
  Dressing:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Cheasy fraiche 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Paprika
0.5 tsk. Karry
   
  Pynt:
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.5 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
evt. Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6405 (1525 kcal)
KJ pr. Pers. 1601 (381 kcal)
Vægt ialt 2107 gram
Vægt pr. Pers. 526 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 304 KJ (72 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)