Indianergryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
0.5 Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Paprika
lidt Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Energi:
KJ total 6801 (1619 kcal)
KJ pr. Pers. 1133 (269 kcal)
Vægt ialt 2460 gram
Vægt pr. Pers. 410 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 276 KJ (65 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)