Hjemmelavet medisterpølse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1000 gram Svinekød. uspec. ca. 10 % fedt. råt
100 gram Spæk fersk
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1.5 tsk. Allehånde, stødt
0.5 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
0.5 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
3 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1.5 m. Svinetarm
   
Energi:
KJ total 11085 (2639 kcal)
KJ pr. Portion 11085 (2639 kcal)
Vægt ialt 1571 gram
Vægt pr. Portion 1571 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 705 KJ (167 kcal)
Protein 13.4 gram
Fedt 12.3 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)