Grovboller/franskbrød med gulerødder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
200 gram Hvedekerner Knækkede
   
50 gram Gær, frisk
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
400 gram Fuldkornshvedemel
1000 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Energi:
KJ total 24015 (5717 kcal)
KJ pr. stk. 1200 (285 kcal)
Vægt ialt 2624 gram
Vægt pr. stk. 131 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 915 KJ (217 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 45.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)