Leverstroganoff næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Svinelever, rå
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 spsk. Paprika, edelsuss
0.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 8841 (2105 kcal)
KJ pr. Pers. 2210 (526 kcal)
Vægt ialt 1874 gram
Vægt pr. Pers. 468 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 471 KJ (112 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)