Amerikanske småkager/cookies næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 24 stk.
Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
25 gram Cashewnød. tørristet
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
Energi:
KJ total 12426 (2958 kcal)
KJ pr. stk. 517 (123 kcal)
Vægt ialt 651 gram
Vægt pr. stk. 27 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1907 KJ (454 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 24.7 gram
Kulhydrat 53.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)