Banankage med chokolade 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
360 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
360 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
360 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
150 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 29442 (7010 kcal)
KJ pr. Pers. 2453 (584 kcal)
Vægt ialt 2083 gram
Vægt pr. Pers. 173 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1413 KJ (336 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 18.3 gram
Kulhydrat 39.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)