Græsk lammegryde med salat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Lammekød i tern Til lammekød i tern kan bruges kød fra hals, bov eller kølle.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 dl. Bouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
0.5 Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
   
Energi:
KJ total 5940 (1414 kcal)
KJ pr. Pers. 1485 (353 kcal)
Vægt ialt 1677 gram
Vægt pr. Pers. 419 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 354 KJ (84 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 5.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)