Den bedste Æble Tærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
8 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 15019 (3575 kcal)
KJ pr. Pers. 1877 (446 kcal)
Vægt ialt 1549 gram
Vægt pr. Pers. 193 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 969 KJ (230 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 32.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)