Appelsinkage med chokolade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
   
60 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
60 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
180 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 25953 (6179 kcal)
KJ pr. Pers. 2162 (514 kcal)
Vægt ialt 1665 gram
Vægt pr. Pers. 138 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1558 KJ (371 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 19.2 gram
Kulhydrat 46.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)