Rognfrikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
200 gram Torskerogn, konserves 1 ds. torskerogn vejer 200 gram
4 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
75 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
Energi:
KJ total 2853 (679 kcal)
KJ pr. Pers. 1426 (339 kcal)
Vægt ialt 535 gram
Vægt pr. Pers. 267 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 533 KJ (127 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)