Frikadeller med brun sovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Frikadeller
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Stegning:
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Sovs:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Kogevand fra kartoflerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Kulør
   
  Tilbehør
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
500 gram Rødkål. konserves
   
Energi:
KJ total 12947 (3082 kcal)
KJ pr. Pers. 3236 (770 kcal)
Vægt ialt 3078 gram
Vægt pr. Pers. 769 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 420 KJ (100 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 11.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)