Gulerodsmuffins med ostecreme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
25 gram Ren rå marcipan
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
125 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
   
  Ostecreme:
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 21534 (5127 kcal)
KJ pr. stk. 1794 (427 kcal)
Vægt ialt 1396 gram
Vægt pr. stk. 116 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1542 KJ (367 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 22.5 gram
Kulhydrat 37.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)