Danmarks bedste rødkål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Rødkål. rå
2 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
1 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 4136 (984 kcal)
KJ pr. Pers. 517 (123 kcal)
Vægt ialt 2100 gram
Vægt pr. Pers. 262 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 196 KJ (46 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)