Æblekanelkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portioner 1 Portioner
Ingredienser:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 Æbler, syrlige 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
75 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
1.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 22896 (5451 kcal)
KJ pr. Portioner 22896 (5451 kcal)
Vægt ialt 1636 gram
Vægt pr. Portioner 1636 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1399 KJ (333 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 17.3 gram
Kulhydrat 40.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)