Æblecrumble næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
Energi:
KJ total 18859 (4490 kcal)
KJ pr. Pers. 2357 (561 kcal)
Vægt ialt 1925 gram
Vægt pr. Pers. 240 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 979 KJ (233 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 41.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)