Mornaysauce - Mornay sauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
25 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
25 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
1 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 knsp. Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
   
Energi:
KJ total 6006 (1430 kcal)
KJ pr. Pers. 1501 (357 kcal)
Vægt ialt 765 gram
Vægt pr. Pers. 191 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 785 KJ (186 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 14.9 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)