Hveder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 12 stk.
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1.5 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 8130 (1935 kcal)
KJ pr. stk. 677 (161 kcal)
Vægt ialt 880 gram
Vægt pr. stk. 73 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 923 KJ (219 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 44.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)