Spinatlasagne vegetar næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
6 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1350 gram Helbladet spinat, frost
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 tsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 9018 (2147 kcal)
KJ pr. Pers. 2254 (536 kcal)
Vægt ialt 3680 gram
Vægt pr. Pers. 920 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 245 KJ (58 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)