Fiskefrikadeller af hvilling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Hvillingfilet uden skind
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.75 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 5886 (1401 kcal)
KJ pr. Pers. 1471 (350 kcal)
Vægt ialt 1243 gram
Vægt pr. Pers. 310 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 473 KJ (112 kcal)
Protein 13.0 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)