Brunsviger, familiens favorit næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
50 gram Gær, frisk
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
190 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1.5 spsk. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
Energi:
KJ total 18724 (4458 kcal)
KJ pr. Pers. 1560 (371 kcal)
Vægt ialt 1292 gram
Vægt pr. Pers. 107 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1449 KJ (345 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 15.2 gram
Kulhydrat 47.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)