Skurvogns banankage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 23050 (5488 kcal)
KJ pr. Portion 23050 (5488 kcal)
Vægt ialt 1730 gram
Vægt pr. Portion 1730 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1332 KJ (317 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 42.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)