Krydderkage med kærnemælk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
175 gram Flydende margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
175 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Allehånde, stødt
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Evt. Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Energi:
KJ total 12453 (2965 kcal)
KJ pr. Pers. 1245 (296 kcal)
Vægt ialt 885 gram
Vægt pr. Pers. 88 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1406 KJ (334 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 17.2 gram
Kulhydrat 41.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)