Kirsebærtærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Fyld:
200 gram Kirsebær, friske søde Søde kirsebær og moreller er næsten det samme, søde kirsebær er en smugle mindre end moreller.

Udstenet vægt
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 spsk. Portvin, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8579 (2042 kcal)
KJ pr. Pers. 1072 (255 kcal)
Vægt ialt 686 gram
Vægt pr. Pers. 85 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1250 KJ (297 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 46.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)