|
600 |
gram |
Kyllingekød hakket 5%600 gram Kyllingekød hakket 5%
|
100 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
1.5 |
tsk. |
Oregano, tørret1.5 tsk. Oregano, tørret
|
1.5 |
tsk. |
Timian, tørret1.5 tsk. Timian, tørret
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Hvedemel Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
|
|
|
Squashflan:
|
750 |
gram |
Squash750 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.
1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
|
300 |
gram |
Løg, pillet vægt300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
1 |
spsk. |
Olivenolie1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2 |
spsk. |
Persille, frisk2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
2 |
spsk. |
Basilikum, frisk2 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
1 |
dl. |
Kvark 1%1 dl. Kvark 1% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
4 |
|
Æg M/L, hele4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
100 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Persille, frisk Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
|
KJ total 9690 (2307 kcal)
KJ pr. Pers. 2422 (576 kcal)
Vægt ialt 2264 gram
Vægt pr. Pers. 566 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 428 KJ (101 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 2.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|