Pande-kartofler med Kalkunkød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
300 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
   
500 gram Kogte kolde kartofler
125 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
125 gram Sukkerærter
   
2 dl. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Bønnespirer
   
1 tsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6437 (1532 kcal)
KJ pr. Pers. 1609 (383 kcal)
Vægt ialt 1531 gram
Vægt pr. Pers. 382 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 420 KJ (100 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 12.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)