Marengs lagkage (Mums) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portioner 1 Portioner
Ingredienser:
60 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 11131 (2650 kcal)
KJ pr. Portioner 11131 (2650 kcal)
Vægt ialt 765 gram
Vægt pr. Portioner 765 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1455 KJ (346 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 55.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)