Den bedste jordbærkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
3 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 dl. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
2 spsk. Nutella 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 alm. glas vejer 350 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
Energi:
KJ total 10614 (2527 kcal)
KJ pr. Pers. 2653 (631 kcal)
Vægt ialt 1035 gram
Vægt pr. Pers. 258 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1025 KJ (244 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 18.7 gram
Kulhydrat 18.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)