Tiramisu næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Mascarpone Mascarpone er en mild, cremet friskost lavet af creme fraiche og fløde, har konsistens som creme fraiche 38%
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
20 Savoiardi (Ladyfingers) En pakke Savoiardi indeholder gerne 200 g. og 24 stk
Et stk vejer 8.3 gram
   
1.5 dl. Marsala 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Marsala er en italiensk sød vin
1.5 dl. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Energi:
KJ total 12415 (2956 kcal)
KJ pr. Pers. 3103 (739 kcal)
Vægt ialt 1062 gram
Vægt pr. Pers. 265 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1169 KJ (278 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 21.4 gram
Kulhydrat 17.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)