Snickerskage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 24 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
540 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
360 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
450 gram Peanuts usaltede 1 dl. vejer 75 gram.
   
  Karamelsauce:
360 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 tsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 dl. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
225 gram Lys chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
   
Energi:
KJ total 63032 (15007 kcal)
KJ pr. Pers. 2626 (625 kcal)
Vægt ialt 3464 gram
Vægt pr. Pers. 144 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1819 KJ (433 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 22.1 gram
Kulhydrat 52.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)