Solbærsnitter - Solbær snitter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
  Mørdej:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
150 gram Solbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
1 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 14351 (3416 kcal)
KJ pr. Portion 14351 (3416 kcal)
Vægt ialt 820 gram
Vægt pr. Portion 820 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1750 KJ (416 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 21.0 gram
Kulhydrat 54.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)