Bedstemors pandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 dl. Rapsolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11497 (2737 kcal)
KJ pr. Pers. 5748 (1368 kcal)
Vægt ialt 1132 gram
Vægt pr. Pers. 566 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1015 KJ (241 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 30.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)