Dansk forårswok næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
200 gram Gulerødder nye med top
2 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
500 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
500 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Krydderurter:
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 kvist Estragon, frisk
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1000 gram Kartofler nye
   
Energi:
KJ total 11953 (2846 kcal)
KJ pr. Pers. 2988 (711 kcal)
Vægt ialt 3192 gram
Vægt pr. Pers. 798 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 374 KJ (89 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)