Salad Nicoise (Vegetarisk) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
100 gram Feldsalat
100 gram Frisesalat
200 gram Kogte kolde kartofler
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
120 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
200 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
25 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Dressing:
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
Energi:
KJ total 7069 (1683 kcal)
KJ pr. Pers. 1767 (420 kcal)
Vægt ialt 1227 gram
Vægt pr. Pers. 306 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 576 KJ (137 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)