Hollandske vafler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portioner 4 Portioner
Ingredienser:
  Dej:
575 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
7 gram Tørgær 1 tsk. vejer 4 gram
1 spsk. vejer 12 gram

1 brev indeholder 12 gram
0.6 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
220 gram Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
200 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
70 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 27526 (6554 kcal)
KJ pr. Portioner 6881 (1638 kcal)
Vægt ialt 1604 gram
Vægt pr. Portioner 401 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1715 KJ (408 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 17.4 gram
Kulhydrat 59.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)